Ръководството на ОС- Благоевград обявява: Съдебни заседания ще се разглеждат дистанционно

18 март 2020 14:49   4676 прочита


Ръководството на Окръжен съд - Благоевград обявява на всички заинтересовани страни, че съдебните заседания по наказателни дела, свързани с приетите за разглеждане в условията на извънредно положение мерки за неотколнение за задържани лица ще се разглеждат с дистанционното им участие.

Това ще се случва с изключителното съдействие на председателите на съдилища в съдебния район, а именно Окръжен съд Благоевград, Районен съд - Благоевград, Районен съд - Сандански, Районен съд - Гоце Делчев, Районен съд – Разлог. Заедно с началниците на Окръжната прокуратура и Арестите в Благоевград са предприети незабавни действия за техническото обезпечаване и организиране на наказателните производства на задържаните лица от съответните арести.

Действията са на база изпълнение на заповед на председателя на Окръжен съд – Благоевград Катя Бельова, с която се ограничава достъпът на граждани и лица до Съдебната палата, с цел ограничаване разпространението на COVID – 19. Мерките бяха взети по указания на ВСС. Ръководството на ОС – Благоевград благодари на всички за проявеното разбиране и търпение!

В. Иванова 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар