Пътни инциденти с пострадали в Пиринско

03 юли 2023 10:56   3483 прочита


На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 30.06.2023 г. около 11:00 часа на пешеходна пътека на ул. „Екзарх Йосиф“ в гр. Разлог, лек автомобил „Мерцедес“ с 28-годишен водач от града е блъснал 77-годишна негова съгражданка. Жената е пострадала с разкъсно-контузна рана в областта на веждата и охлузване в областта на коляното. След извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

На 30.06.2023 г. около 22:00 часа на ПП1 Е-79 между гр. Благоевград и гр. Симитли е станало ПТП с материални щети и без пострадали хора между: лек автомобил „Ауди“, лек автомобил „Пежо“, лек автомобил „Хонда“, товарен автомобил „Волво“ и лек автомобил „Ауди“. Направените проби за употреба на алкохол на водачите са отрицателни.

На 01.07.2023 г. около 16:30 часа на кръстовище между ул. „Петър Сарафов“ и ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Гоце Делчев, лек автомобил „Ауди“ с 22-годишна водачка от с. Крушево, общ. Гърмен е отнела предимството и е блъснала лек автомобил „Шевролет“. В резултат на инцидента, с контузия на ръката е пострадала 46-годишна пътничка в лекия автомобил „Шевролет“. Пробата за употреба на алкохол, която е направена на водачката на автомобила е отрицателна.

На 01.07.2023 г. около 23:20 часа в с. Коларово, лек автомобил „Опел Астра“ с 21-годишен водач от с. Скрът е излязъл извън пътното платно, блъснал се е в ламаринена ограда на селския стадион и се е преобърнал. С контузия на гръден кош и рамото е пострадал 14-годишен пътник в автомобила. На водача са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотици, които са отрицателни.

На 02.07.2023 г. около 07:20 часа на ул. „Гоце Делчев“ в гр. Разлог, лек автомобил „Рено“ с 52-годишен водач от гр. Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е навлязъл в лентата за насрещно движение, ударил се е в лек автомобил „Пежо“, излязъл е извън пътното платно и се е преобърнал в крайпътна нива. С фрактура на гръден кош и ляво бедро е пострадала 42-годишна пътничка в лекия автомобил „Рено“. На водачите са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На 02.07.2023 г. около 20:45 часа на ул. „Иван Михайлов“ в гр. Благоевград, лек автомобил „Хонда“ с 18-годишен водач от гр. Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е блъснал в крайпътно дърво. Водачът на автомобила е пострадал с натъртване на гърдите. Направената му проба с техническо средство за употреба на алкохол е отрицателна.


Още за: пиринско   катастрофи   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар