Пътни инциденти! 3-ма ранени в катастрофи за часове в Пиринско

09 октомври 2020 10:30   3861 прочита


Около 10:40 часа вчера път II-19 в района на разклона за с. Буково, товарен автомобил „Дачия Логан Ван“ с 35-годишен водач от гр. Благоевград, движейки се с несъобразена с метеорологичните условия скорост е навлязъл в лентата за насрещно движение, блъснал се е в товарен автомобил „Рено Мастер“ с 24-годишен водач от гр. Гоце Делчев, след което се е завъртял и се е блъснал в лек автомобил „Дачия Логан“ с 22-годишен водач от гр. Благоевград.

В резултат на инцидента, с фрактура на лявата ключица и лявата китка, е пострадал водачът на товарния автомобил „Дачия Логан Ван“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. 

На 08. 10. 2020 г. около 10:40 часа на ПП 1 Е-79 между гр. Кресна и гр. Симитли, лек автомобил „Тойота Корола“ с 29-годишен водач от гр. Кресна, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой се удря в крайпътна еластична ограда, завърта се, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Фиат Пунто“, управляван от 71-годишен благоевградчанин.

При инцидента са пострадали две жени на 67 години, пътуващи в лекия автомобил „Фиат“, едната с фрактура на долната челюст, а другата с фрактура на три ребра и водачът на лекия автомобил „Фиат“, който е с фрактура на пръст на ръката и охлузни рани по лицето. 

П. Попов 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар