Пуснаха анкета във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на Струмяни

09 юли 2020 15:35   2972 прочита


Уважаеми жители на община Струмяни и представители на бизнеса. В изпълнение на Закона за регионалното развитие и в съответствие с „Методически указания за разработване и прилагане на планове за интегрирано развитие на община (ПИРО) за периода 2021-2027 г.“, започна разработването на План за интегрирано развитие на община Струмяни за периода 2021-2027 г. Този план се явява основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на общината през следващите седем години.

Вашето участие в изработването на плана би добавило нови идеи и виждания за развитието, би гарантирало реалистичност и осигурило публичността му. Една от формите на вашето участие е чрез предоставяне на вашето мнение и оценка за процесите и насоките за развитие на общината. Това може да стане чрез попълване на кратка анкета. Всеки, който желае, може да попълни анкетата до 31.07.2020 г.

За да гласувате кликнете тук: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7Mi3dSUIYdp5gcaBrrYAosermCEfpgjAdSHWJdOUALGtePg/viewform?fbclid=IwAR2b7V7dfHfOKamA9rfLRO5bICdkxPHrxjDZdwgXY2JhxvSBYmN03euKtm8

 


Още за: анкета   план   Струмяни   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар