Първокурсниците в ЮЗУ „Неофит Рилски“, избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси

29 юни 2020 12:49   5086 прочита


 От такси за целия курс на обучение ще бъдат освободени приетите през 2020/2021 г. студенти, избрали да се обучават в професионални направления и защитени специалности с очакван най-висок бъдещ недостиг на пазара на труда. 
Съгласно Постановление № 137 от 25 юни 2020 г. на Министерския съвет от такси ще бъдат освободени студентите, приети в специалностите: „Педагогика на обучението по математика, информатика и информационни технологии“, „Педагогика на обучението по физика и математика“, „Педагогика на обучението по химия и физика“, „Педагогика на обучението по химия и Човекът и природата“, „Педагогика на обучението по география и история“, „Педагогика на обучението по български език и чужд език (руски) “, „Педагогика на обучението по български език и чужд език (гръцки) “, „Педагогика на обучението по изобразително изкуство“.

„Педагогика на обучението по български език и чужд език (китайски) “, „Педагогика на обучението по български език и чужд език (английски) “, „Педагогика на музикалното изкуство“, „Педагогика на обучението по технологии и предприемачество“,, „Физическо възпитание и спорт“, „Оптични технологии“, „Физика“, „Химия“, „Медицинска химия“ и „Математика“. 

За участие в класирането по специалности кандидат-студентите могат да подадат своите документи онлайн (https://ksk. swu. bg/WebClient/) до 3 юли 2020 г. или в Учебен корпус № 1 на университета (Кандидатстудентски център, стая 1102А, ул. Иван Михайлов № 66) до 5 юли 2020 г. 


Още за: ЮЗУ   изпити   първокурсници   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар