Първо в Struma.com! Бившият шеф на Охранителна полиция в ОД на МВР Благоевград Антон Доклев застава начело на жандармерията в Пиринско

07 февруари 2024 11:31   24189 прочита


Бившият началник на отдел "Охранителна полиция" в ОД на МВР Благоевград Антон Доклев ще оглави жандармерията в Пиринско, заповедта му е подписана от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов и се очаква до дни Доклев, който работи в ОД на МВР в Кюстендил да седне в шефския стол, научи Struma.com.

Припомняме, че Антон Доклев бе част от успешния ръководен екип на директора на ОД на МВР Дойчин Дойчинов, оставил трайни следи в местната полицейска дирекция с емблематични полицейски операции и постигнати отлични резултати. Дойчинов беше сменен от гоцеделчевеца Г. Кандев, по времето на министър Б. Рашков, а заедно с него от поста бе свален и Доклев, който в последните няколко години работеше на територията на ОД на МВР Кюстендил. 

Според наши източници се очакват кадрови промени и във висшия управленски ешалон на областната дирекция в Пиринско  По време на  отчета на дирекцията, главният секретар Ж. Коцев е бил крайно недоволен от резултатите в едно от местните полицейски управления, но затова ще ви разкажем скоро. Очаквайте подробности.

Петя Колева 

0 коментара