Признание и висока награда за директора на ОД на МВР Благоевград Н. Хаджиев! Стана носител на почетен знак за добри резултати и висок професионализъм

06 юли 2017 11:49   9030 прочита


За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения и по случай професионалния празник на МВР - 5 юли, министърът на вътрешните работи Валентин Радев награди с „Почетен знак“ на МВР – II степен:

Старши комисар Николай Хаджиев – директор I степен на ОДМВР – Благоевград. Николай Хаджиев управлява пиринската полицейска дирекция от почти година, командирован след овсвобождаването на предишния полицейски директор Росен Танушев. Хаджиев е криминалист, награждаван мнокократно за работата в националната полиция.

Присъствието му в Благоевград и управлението на тежката полицейска дирекция дават сигурна индикация за професионализма на Хаджиев, под чието ръководство полицията нанесе сериозни удари върху кримиконтингента, наркоразпространението и битовата престъпност в областта. В момента на територията на областта е сравнително спокойно, почти няма неразкрито тежко криминално престъпление, което се дължи на умението на Хаджиев да ръководи състава, без да създава излишно напрежение, което сме свикнали да виждаме в ОД на МВР в Благоевград.

В последните месеци ОД на МВР -Благоевград е на челните места в страната по разкриваемост на престъпленията, а доверието към системата на МВР в Пиринско се е повишило значително. Признанието за Хаджиев дойде още с назначаването му в Благоевград и от работата му на криминалист в столицата по линия на наркотиците, където колегите му си припомнят ударните акции под негово ръководство.

Петя Георгиева

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар