Приеха бюджета на Асоциацията по ВиК за 2022 година

21 април 2022 12:34   2300 прочита


Под председателството на областния управител на Област Благоевград - г-н Валери Сарандев, през вчерашния ден се проведе редовно заседание на Общото събрание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.

На заседанието присъства кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, както и упълномощени представители на общините Банско, Белица, Благоевград, Гоце Делчев, Гърмен, Разлог, Сатовча и Хаджидимово. Представителят на община Якоруда присъства на заседанието без право на глас.

Представители на общините Петрич и Струмяни не взеха участие в заседанието. Управителят и служители на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД - Благоевград взеха участие в заседанието на асоциацията.

Съгласно дневния ред на заседанието, Общото събрание прие годишния отчет за дейността на Асоциация по ВиК Благоевград през 2021 г., отчета за изпълнение на бюджета на асоциацията за 2021 г., годишния финансов отчет за 2021 г. и бюджета на асоциацията за 2022 г. Общото събрание съгласува плана за стопанисване, експлоатация и поддръжка на активите на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград и подробната инвестиционна програма на дружеството за 2022 г.


Още за: вода   пиринско   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар