Помогнете! Издирват близките на дядо Борис от Сандански 

18 декември 2019 14:51   18844 прочита


Издирват се близките на дядо Борис, които живеят в Сандански. Възрастният мъж живее в Стара Загора. За неговата история и срещата с него разказва Янко Янков. „Здравейте на всички! Тази вечер в 12 през нощта, прибирайки се към дома си, видяхме един дядо да ходи пеша по пътя за баните. Сам в тъмното с пръчка в ръка.

Спряхме да разбера какво прави навън в това студено време, навън беше вече -3, а не беше много дебело облечен. Дядото ми каза, че се е загубил и не може да намери пътя до вкъщи и ходи вече доста време пеша. Качихме го в колата и го попитах къде живее, оказа се, че живее чак до Парк Мол. Проверих му личната карта и го закарахме до тях.

Дядо Борис вече е в дома си и е в безопасност, и на топло. Каза, че живее сам, а децата му са в Сандански чак. Най-вероятно има начален стадий на деменция и се е загубил. Моля, ако някой познава негови роднини да се обърне внимание на човека, защото е опасно да стои сам и има вероятност да се изгуби пак, а навън става все по-студено“, търси помощ и съдействие Янков. 

Цв. Иванова 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар