Погребват брат Галев- Ангел Христов днес 

08 юни 2023 06:40   1 коментар   10738 прочита


 

В късния следобед вчера стана ясно, че днес погребват единия от братята Галеви Ангел Христов, който издъхна в дома си в Ресилово преди 5 дни. В 13. 30 часа започва опелото в черквата в Дупница, а от 15 часа е погребението, което се забави заради разследването на МВР, свързано с причината за смъртта на Христов и неговото прибиране в България.

Христов е издирван с червена бюлетина на Интерпол заедно с Пламен Галев, местонахождението им бе неизвестно и затова новината за неговата смърт в Ресилово, бе шокираща. Близките му бяха насрочили погребение, но то бе отменено заради разследването.

След аутопсия се установи, че причината за смъртта му е нарушение в коронарното кръвообращение.  Прокуратурата освободи трупа завчера следобед, а вчера сутринта тялото бе взето от близките и започна организация за погребение. Паркингът пред черквата е платен, така че всички, които идват за погребението и опелото да паркират безплатно. Днес ще има засилено полицейско присъствие в града, предвид очакванията за много хора на погребението. 
П. Попов 


Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
08 Юни 2023 16:31 | brindo
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

red e na plamen. koito si e v b1lgaria. no policiata go pazi no ne za d1lgo.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар