Новините на югозападна България
Полезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които всяка дама трябва да знае  
   РегистрацияЗабравена парола

Подробностите само в Struma.com! Фаталната история на едно сърдечно приятелство! Владо Боклука изяде главата на дознателката Р. Кьосева


25 март 2019 11:19   45052 прочита

сн. Бащата Г. Кьосев
сн. Бащата Г. Кьосев


сн. Бащата Г. Кьосев

Ще депозира ли оставка баща ѝ - шефът на Охранителна полиция, Георги Кьосев?!


Криминалнопроявеният Владимир Т., с прякор Владо Боклука, част от организираната престъпна група на Венцислав Сотиров-Мишката е човекът заради, когото бе арестувана дознателката Р. Кьосева, дъщеря на шефа на Охранителна полиция в ОД на МВР Благоевград. Двамата имали връзка, която датирала от няколко години.

В момента Владо е в затвора, където излежава присъда за наркотици, а освен това има и издадена Европейска заповед за задържане в Гърция, заради пласиране на фалшиви пари. Кьосева си позволявала да внася телефон на арестанта и да го захранва с информация, която да г ползва в работата му.

Множество са крими проявите на Боклука, който от години е активен в Благоевград. Дознателката Кьосева отдавна е обект на наблюдение, въпреки предупрежденията явно не е спряла връзката си с Владо, макар и зад решетките. Любов е, така колегите и коментират действията ѝ.

В случая голяма "жертва" е баща ѝ Георги Кьосев, който е полицай от години. Страшен удар върху авторитета му. Някои, познавайки го твърдят, че след случилото се, Кьосев ще си подаде оставката, дали ще се случи, ще съобщим. Прецедент е ареста на дознателка с такава причина. Работата продължава. В ареста и участваха прокурори и служители на вътрешна сигурност, за което Struma. com съобщи преди всички днес.

Петя Петрова

Още за: група  арест  дознателка Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат



   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.