Отново спешен екип в центъра на Благоевград! Млада жена припадна…

19 юни 2019 10:58   14 коментара   29936 прочита


Отново линейка и сирени в центъра на Благоевград. Млада жена се свлече пред закусвалня „Бакалов“. Жената е на не повече от 30 години. За минути на място пристигна екип на Спешна помощ. Отново високите температури са причина за неразположението на жената. Тя бе качена в линейката, като лекарите ѝ оказаха бърза медицинска помощ и я транспортираха до болницата в града за преглед.

Медицинските екипи предупреждават хората да бъдат внимателни. Да не излизат при високите температури, да пият много вода и да се придвижват предимно по сенчести места.

Р. Стоянова


Още за: линейка   сирени   център   жена   Още от: Общество

Принтирай статия
14 коментара
19 Юни 2019 11:48 | в изгнание
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

Това ли е просперитетът. Вестниците са пълни със случаи на самоубийства, много от тях са заради мизерия, бедност и невъзможност за лечение. И забравяме много бързо, защото ни е срам да се замислим в какво превърнахме родината си. В която вместо да чакаме деветмилионния българин, четем за умрели от глад и студ старци, за бащи, които са се запалили от отчаяние от мизерията и не можещи да нахранят децата си, за самоубийства заради отнети от банки и други кредитори домове, изхвърлени на улицата семейства, тормоз от кредиторите. Но иначе…. просперираме.


19 Юни 2019 11:49 | в изгнание
Оценка:
17
 (
25
 гласа)

Не мога да позная българите. От горд и разумен народ се превърнахме в стадо. В хора, при които само лоботомията би могла да обясни мисленето и реакциите им. Беззъби, бедни, облечени в дрехи втора употреба, се хилят малоумно и се снимат с палача си. Броят си мизерните заплати и още по-мизерни пенсии, но се радват, че Той щял да даде 24 милиона лева за някакъв суперкомпютър и да се заеме – лично Той, с климатичните промени.


19 Юни 2019 11:49 | в изгнание
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

Това не е нормално. Не мога да го приема за нормално. Възхваляваме и гласуваме за тези, които ни убиват. Дори Стокхолмският синдром не може да го обясни. Възхваляваме палачите си. С тихо примирение и апатия приемаме, че България няма бъдеще и сме последните българи. Допускаме да ни бият и ограбват недосегаемите, и вместо да ги пометем, ревем като вдовици по медиите. Радваме се, че безработицата намалявала, а не виждаме, че не останаха работоспособни хора в България. Възмущаваме се от корупцията, кражбите и алчната наглост на шайката, а след това тичаме като селски идиоти да ги приветстваме и да им махаме с ръка, докато те се правят на наши господари.


19 Юни 2019 11:50 | в изгнание
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Това е краят! Краят на един горд, велик народ. Оцеляхме по турско, оцеляхме по византийско робство, оцеляхме 1300 години, а сега се унищожаваме сами заради малоумието си и психическите си отклонения. Защото това, което се случва, НЕ Е НОРМАЛНО. Не е нормално да гледаме една крадла по телевизията как ни поучава и освен мърморене, да не предприемаме нищо друго.


19 Юни 2019 11:51 | в изгнание
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Не е нормално хора с психически отклонения, наследници на убийци на деца, вместо да ги лекуваме, да ги пращаме за евродепутати, не е нормално най-корумпираните да са тези, които уж трябва да се борят с престъпността. Не е нормално да ни управлява психично болен престъпник, а ние да му се радваме, все едно яйце ни бели и да го възхваляваме, докато ни убива.

Какво ни става, българи? Защо се предаваме? Защо допускаме да сме последните българи?

ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, НЕ ПРАВИМ НИЩО???


19 Юни 2019 11:58 | щерю
Оценка:
-8
 (
22
 гласа)

Не разбрах! Пак Бойко ли е виновен изгнаннико


19 Юни 2019 12:02 | в изгнание
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

щерю написа:Не разбрах! Пак Бойко ли е виновен изгнаннико

Борисов няма нужда от Деветосептемврийски преврат! Няма нужда от чл. първи на Конституцията на комунизма на Георги Димитров и на Тодор Живков, както и няма нужда от втора, трета или каквато и да е друга партия. На политическата сцена място има само за ГЕРБ и сателитите му. Както някога имаше многопартийна система – само БКП и сателитното БЗНС, плюс ОФ, малко ДКМС и Ловно-рибарския съюз. Днес вече не е нужен преврат за да постигнеш това политическо съвършенство. Днес е достатъчно да имитираш демокрация, да имитираш законност, да имитираш управление и да държиш здраво чиновниците, защото те са гаранцията за властта на всички нива. Защото те са много, толкова, че само техния глас е достатъчен. Защото тези чиновници, подчинени, сервилни, уплашени, са винаги самоотвержени и верни! За хляба насъщен.


19 Юни 2019 12:24 | майка
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Това безвластие, това напрежение убива нашите деца! Аз съм опечалена майка, и често си задавам въпроса: КОЙ убива нашите деца? Гробищата са пълни с млади хора!
А да не говорим за състоянието на новите гробища! Обрасли, непочистени, пълни кофи, купчини с боклуци., кучета, котки..... А мина черешова задушница и все си мислех, че поне за нея ще почистят. Да не говорим, че тече вода на две чешми в началото. За да полеем посадените цветя носим вода и се редим за да напълним съдове.
Питам общината, а и вас журналисти защо не реагирате на такова безхаберие?


19 Юни 2019 14:10 | Татко
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Подкрепям майката! Не може само да се хвалим и да показваме новото, което сме направили! А това, което сте заварили кой ще го поддържа??? Журналистите са прави да целуват ръката, която ги храни. Но не е редно управляващите само да се хвалят за хубавите неща, а вместо да коментират - техните клакьори само чукат минуси. Но това е диктатурата


19 Юни 2019 14:35 | Пиринска Македония
Оценка:
-9
 (
17
 гласа)

Ние сме Македонци, а не българи. Трябва да се отделим от България в самостоятелна държава ( Автономна) с име Република Пиринска Македония. Притежаваме в Пиринска Македония и необходимите ресурси за да живее добре Македонският народ под Пирин (който е около 400 000 души).


19 Юни 2019 15:58 | Нещастник
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Тук имаше коментар, нарушаващ правилата за публикуване. Запознайте се с правилата непосредствено под коментарите.19 Юни 2019 16:03 | Нещастник
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Свобода на мисленето, словото..... Вие Струма за, какво пледирате?


19 Юни 2019 20:10 | До Пиринска Македония
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Съгласен съм с теб. Богати сме на ресурси.
Ама камъни ле ке ядем?


20 Юни 2019 16:18 | ха ха
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Голямо вайкане пада напоследък. Какво пък толкова се е случило, жената припаднала! Това става от столетия, някои хора просто припадат от горещините, може пък да е бременна, като чета възрастта и. Защо ни занимават с такива дребнотемия?! В нашия квартал пък преди седмица почина една жена, от старост явно ...но как тъй струма не я почете със статия
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар