Отменя се затварянето на входо- изходните пътища в Гоце Делчев 

04 април 2020 10:23   1 коментар   6262 прочита


Отменя се затварянето на входо- изходните пътища в Гоце Делчев 

Отменя се организирането на контролно - пропусквателни пунктове на входо - изходните пътища в гр. Гоце Делчев за времето от 06. 00 часа до 18. 00 часа през дните понеделник и петък. 
Отмяната е разписана в заповед №226 от 03. 04. 2020 г. на кмета на община Гоце Делчев. 
Съгласно чл. 63, ал. 7 от Закона за здравето противоепидемични мерки свързани с ограничаване в придвижването на гражданите могат да се въвеждат от министъра на здравеопазването или директора на Регионална здравна инспекция. 
Общинският кризисен щаб препоръчва на всички граждани от региона да пътуват в гр. Гоце Делчев само в случай на неотложност, свързана с полагане на труд, здравословни причини на пътуващия или негови близки, завръщане на настоящия или постоянен адрес и напомня, че основният начин за предпазване от COVID-19 е спазването на физическа дистанция. 
В гр. Гоце Делчев ще бъде засилен контрола от страна на служителите на Районно управление на МВР – Гоце Делчев и служители на общината по спазването на противоепидемичните мерки срещу разпространението на COVID-19 и при установени нарушения ще се налагат предвидените в Закона за здравето санкции. 

Вени Иванова 

1 коментар
04 Април 2020 18:46 | джоро
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

жалко! няма отърване от селянията! за тях е геройство да не спазват наредби и закони!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар