Оспорвано дерби: Кметовете от Симитли победиха горските в приятелска футболна среща

03 ноември 2018 10:39   4529 прочита


Кметовете от цялата община, начело с кмета Апостол Апостолов победиха служителите на ДГС-Симитли в приятелска футболна среща. Срещата бе играна на изкуственото игрище в село Полена. Още в първата минута резултатът откриха кметовете за 1:0. Два гола реализира кметът на село Сушица Георги Митрев. Кметът Апостолов също се отличи с попадение, както и кметът на Брежани Благой Стефанов. По примера на общинския градоначалник Апостол Апостолов кметовете на селата показаха добри спортни умения и не се дадоха на противника.

Директорът на Горското Иван Герин също не остана по-назад в играта, а горските отбелязаха 2 попадения за крайното 6:2. Отлични вратарски умения показа кметът на Черниче Георги Стефанов, който допусна само два гола във вратата си. Служителите на горското също се раздаваха на терена и през цялото времетраене на срещата се опитваха да догонят съперниците си. Резултатът остана в полза на кметовете 6:2.

Жените кметици в общината изгледаха срещата с интерес, а кметицата на село Крупник от името на публиката награди кмета на община Симитли Апостол Апостолов и диреторът на ДГС-Симитли Иван Герин със специални плакети, за обединител на спорта и за добре дошъл в спортното семейство на община Симитли. Победата задължително по традиция бе полята, добрите отношения и приятелство между двете институции не бяха нарушени.

Ив. Петров


Още за: кметове   община   среща   игрище   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар