Още една от известните звезди на сръбската музика ще гостува в Дупница, вижте коя е

27 април 2017 12:28   3668 прочита


Още една от известните звезди на сръбската музика ще гостува на кулинарно-музикалния фестивал "Tabiet"-Дупница. Изпълнителят на една дузина хитове Драган Коич, известен в музикалните среди като Кеба, ще гостува в дните на фестивала, който ще бъде от 5 до 8 май в Парк "Рила".

Припомняме, че през всички четири дни на фестивала, организаторите от "Tabiet" и Община Дупница пускат вход свободен, а интересът към уникалния фестивал расте.
Пред дупничани и гости на града, Кеба ще излезе на 7 май.

Припомняме, че ден по-рано, на 6 май, на сцената ще изгрее в целия си блясък легендарната Неда Украден, чийто концерт е също напълно безплатен.
"Ще продължим с изненадите на певци. В момента доуточняваме техните имена, но 4-дневното забавление е гарантирано и без аналог досега. Във фестивала ще се включат и много самодейни състави от града и селата, защото не само го заслужават, а е и идеална възможност да излязат пред хиляди зрители. Някои изненади ще научите на място.

Интересът е вече много голям и от жителите на съседни общини - Благоевград, Кюстендил, Бобов дол, Сапарева баня, които се интересуват за билети за фестивала. Входът за всички 4 дни е напълно безплатен и всеки, който иска и когато иска, може да бъде в Парк "Рила" и да се забавлява през целия ден с богата програма за деца, състезания, надяждания", коментира Таня Петрова, директор Дирекция "Хуманитарни дейности" в Община Дупница.

М. Иванов


Още за: звезда   Дупница   певец   кеба   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар