Още един с коронавирус, настанен в реанимация на МБАЛ Благоевград 

05 юли 2020 11:43   5 коментара   15162 прочита


 

40 годишен мъж бе настанен в реанимация на МБАЛ Благоевград в тежко състояние, след установена коронаинфекция. Младият мъж е шофьор на ТИР, а роднините му са в Англия. Нестихвща кашлица и висока температура били симптомите му, а тестът веднага отчел положителен резултат за вируса. В момента в реанимация има 4-има пациенти с ковид 19.

Все още се лекува главният архитект В. Тинчев, журналистка от радио Блгоевград, завчера настаниха 71 годишен с влошено състояние, вследствие на заразата Крайно време е невежеството и неверието в силата на този вирус да отстъплят място на повишеното внимание, спазване на правилата и социалната дистанция .Броят на заболелите се увеличава ,така че : Пазете се! 
В. Иванов 


Още за: ковид   реанимация   4 има   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
05 Юли 2020 16:00 | Ха+ха
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

ВСЕКИ ДЕН ДЕСЕТКИ ГОДИНИ НАРЕД СА УМИРАЛИ ХОРА ОТ БРОНХОПНЕВМОНИЯ. НО НИКОГА НЕ Е ИМАЛО МЕДИЙНА ПСИХОЗА. СПОРЕД МЕДИЙТЕ, БОЙКО И ЩАБЪТ ДОСЕГА ТРЯБВАШЕ ДА СМЕ В ЧУВАЛИТЕ ЗА ТРУПОВЕ!


05 Юли 2020 17:05 | Киро
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А в детско отделение колко са настанени? Верно ли Митев го затри?
Други настанени има ли? Болницата връща ли хора? В Спешно приемат ли с предимство инфаркти и инсулти?


05 Юли 2020 18:15 | ��������� ������
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Вирус нема, за едни пАри е . Цел свет лаже за едни пАри от ЕС . Тия, дет умират е понеже не им се живее. Та т'ва живот ли е.


19 Юли 2020 23:53 | стратег от Мировяне
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да бе, всеки ден в Благоевградска област умират от обикновена пневмония 40 - годишни! Ти на колко си? И защо си мислиш, че си безсмъртен? Гаврата със загубили битката си със живота рано или късно ще си платиш!! Или по-лошо.. някой, за който много ще те заболи! Но ще е късно! Защото ти ще си виновен, че си му си натресъл "чумата" на 21-и век!


20 Юли 2020 00:00 | стратег от Мировяне
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А оня, който твърди, че всичко е само за пари сам по себе си показва колко широк му е мирогледа ! Бог да му прости, на него просто толкова си му е! Няма да коментирам грамотността му! И ако това не е живот, просто да отиде доброволец в Ковид-отделение, та да си отиде поне с почести! Боже, колко малоумни има по този свят Боже! Защо им даде думата?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар