Огън от любов в красива Испания! Константина от Учебния театър в Благоевград ще запомни тази Коледа! Любимият и падна на колене с най-силните думи на света

28 декември 2017 14:43   26040 прочита


Актьорът в Кукления театър в Благоевград М. Масърлиев с вълнение в гласа: Искам да прекарам живота си с теб, ще станеш ли моя жена?!

Възпитаничката на учебния театър в Благоевград Константина Самарджиева ще запомни за цял живот тази Коледа. Красавицата получи годежен пръстен от любимия си М. Масърлиев в Испания Двамата заминали в чужбина, за да прекарат празниците с родителите му, гастарбайтери от години.

На площад в град Виктория- Гастейс влюбеният до уши младеж коленичил пред любимата и с вълнение в гласа и казал най-силните думи на света, които всяко момиче очаква да чуе.

"Искам са прекарам живота си с теб, ще станеш ли моя жена?" Разбира се отговорът бил положителен, а щастието на двамата актьори безмерно. Любовта им се родила в Учебния театър в Благоевград, пламнала от пръв поглед, разказва щастливата Константина. В момента те са двойка в театъра, влюбени в магията на това изкуство.

Партньорството им започнало на сцената през 4- годишното им обучение в Благоевград, работили в кукления театър в Сливен, но днес М. Масарлиев е актьор в кукления театър в Благоевград. Пожелаваме им от сърце магията на любовта и театъра никога да не изчезва от сърцата им, нека се обичат вечно, да творят и покоряват световни сцени. Честито!

Роси Митева

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар