Официозът! Ето какво съобщи Районна прокуратура Благоевград за побоя над Оливер Златков

06 март 2018 14:51   12614 прочита


Под надзора на Районна прокуратура – Благоевград се води разследване срещу Д. Златков /по-известен като българския Роналдо/ за извършено от него престъпление по чл. 129, ал. 2 от НК., това съобщиха официално от институцията преди минути. Ето пълният текст на съобщението на РП

На 04.03.2018 г., около 03,30 часа пред дискотека, находяща се в Благоевград пострадалият Оливер. Златков. на 21 години видял Златков и го предизвикал с думите „да си направим ММА среща. “ Заедно с футболиста била и неговата съпруга, която отговорила, че Оливер. не е в категорията на Златков, тъй като пострадалият бил видимо около 50 килограма. Последвали нови реплики с обиден характер от страна на Оливер което провокирало Златков и той му нанесъл няколко удара с ръце в областта на главата и тялото.

Когато го пуснал, пострадалия се изправил и двамата продължили спора, който скоро прерастнал отново в сбиване. Този път Златков нанесъл на пострадалия удари с крак в главата, при което той изпаднал в безпомощно състояние. От удар с ръка в лявото слепоочие Оливер. Златков изпадал в безсъзнание за повече от две минути.

Негов приятел направил опит да го изправи и да му окаже помощ, но след няколко неуспешни опита го транспортирал в ЦСМП – Благоевград, където му е оказана неотложна помощ и е настанен в болница, без опасност за живота.

Разпитани са почти всички свидетели-очевидци на побоя. Иззети са записите от охранителните камери на заведението. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване характера на нанесените телесни повреди на пострадалия.

Разследването по случая продължава.

Петя Иванова

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар