ОД на МВР Кюстендил съобщи: Моторист с нерегистрирано возило катастрофира, откраднаха петлите на стопанин от с. Дворище и още ..

25 октомври 2021 10:37   1624 прочита


В края на миналата седмица в РУ Дупница е образувано досъдебно производство за управление на МПС с поставена неистинска регистрационна табела. Проверката на л. а. „Дайхацу“ е извършена в града. 
 В РУ Дупница са заявени повреждане на ключалките на предните врати на л. а. „Шкода“ и счупено стъкло на кафетерия в града. По случаите са образувани досъдебни производства. 
  В РУ Кюстендил е заявена кражба на 5 петела от имот в с. Дворище. По случая е образувано досъдебно производство. 
В  с. Неделкова Гращица 25-годишен водач на мотоциклет е реализирал ПТП, закаран е в болница за оказване на медицинска помощ, без опасност за живота е. Управляваният от младия мъж мотоциклет е нерегистриран. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил. 
В края на миналата седмица екип на РСПБЗН – Дупница е гасил пожар в сухи треви и храсти в с. Крайници, щети не са дупуснати. Екип на РСПБЗН – Рила, е гасил пожар в къща в с. Мурсалево. Пожарът е причинен поради строителна неизправност, изгоряла е покъщнина и електромер, спасена е сградата, няма пострадали хора. 

Пл .Попов 


 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар