ОД на МВР Благоевград съобщи: Изборният ден започна в спокойна обстановка.

05 октомври 2014 09:34   3231 прочита


Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормално. Към 7:30 часа днес секционните помещения и съдържащите се в тях материали са предадени на РИК и СИК. До този момент няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите. За осигуряване на охраната на изборните секции в област Благоевград са ангажирани 861 служители на МВР, които отговарят за реда и спокойствието в региона.

Служителите на звената на дирекция „Български документи за самоличност“ в ОДМР-Благоевград издават и в днешния ден удостоверения на граждани, изгубили, откраднали или повредили личните си карти, за да могат да упражнят правото си на глас в изборния ден. До момента за област Благоевград са издадени 51 бр. удостоверения, като 18 бр. от тях са за гр.Благоевград.

Припомняме, че в изборното помещение не се допускат въоръжени и лица, носещи предмети, опасни за живота и здравето на хората.

Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормално. До този момент няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите. За осигуряване на охраната на изборните секции са ангажирани 400 служители на МВР, които отговарят за реда и спокойствието в Кюстендилска област.

П. Попов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар