Община Банско с богата лятна програма за децата

26 май 2020 15:59   2335 прочита


В Банско и тази година е подготвена богата лятна програма за децата. От общината се надяват ограниченията след 14 юни 2020 г. да отпаднат и да стартират игрите и заниманията при спазване на здравните мерки. С грижа за здравето и сигурността на децата, се предвижда дейностите да се провеждат само на открито в по-прохладните часове от 09.00 до 11.00 и от 16.30 до 18.30 ч. Разходките в планината ще бъдат само в ниската част, без ползване на транспорт. Сборен пункт - „Посетителски информационен център – НП „Пирин” в 9.00 ч.

Грижите на децата са поверени на учители, треньори от спортните клубове, полицейски и общински служители. На 12 юни 2020 г. можете да намерите подробна информация в сайта и фейсбук страницата на община Банско, както и в училищата и детските градини. Ако искате децата ви да се включат в лятната програма, попълнете декларация, която ще намерите в съответните училища/детски градини, и я предайте на класните ръководители/детски учители в срок до 31 май. Декларациите могат да се подадат също в Общинска администрация при Мария Главчева и Ани Тренчева. Да предложим на децата едно пълноценно и весело лято!

Дейности за учениците: 1.Школа по Изобразително изкуство 2.Школа по музика. 3. Клуб „Народни танци” 4.Спортни игри 5.Спортна аеробика 6.Театрално изкуство 7.Опознаване на културно-историческото наследство на родния край /посещения на музейните обекти/. 8.Детска полицейска школа. 9.Развлекателни разходки в ниската част на планината с опознавателен и обучителен характер Дейности за децата от детските градини: 1.Школа по Изобразително изкуство. 2.Школа по музика. 3. Клуб „Народни танци”. 4.Опознаване на културно-историческото наследство на родния край /посещения на музейните обекти/. 5.Детска полицейска школа.

В. Иванова


Още за: Банско   деца   община   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар