Обръщение, което идва от сърцето! Кандидатът за депутат от "Български възход" Н. Самарджиева: На избори, приятели! Гласувайте за нов морал в политиката, за нови икономически решения

29 септември 2022 14:23   6500 прочита


С нови за България идеи и с нови хора като движеща сила! Бюлетина № 15, за да има България път, спокойствие и бъдеще

Силно обръщение към жителите на област Благоевград направи водачът на кандидат-депутатската листа на ПП "Български възход " Надежда Самарджиева. Вижте призива на Самарджиева от най-младата партия, с най-ясните цели и морални устои! Ето какво има да ви каже: 

 

Скъпи съграждани, 
Осъзнавам напълно отговорността, която поемам с днешното обръщение към Вас, в навечерието на предсрочните парламентарни избори. България има нужда спокойствие и градивност. Искам мандатът на Благоевград да бъде Вашият мандат. Нека този мандат да бъде мандатът на жителите на Благоевградска област.

Решена съм повече от всякога да изпълня дълга си към Вас, ако на предстоящите парламентарни избори, партия „Български възход“ получи мощната Ви подкрепа. Държавата има нужда от сигурност и стабилност. Ние имаме готов план и програма за изход от кризата. Готови сме да поемем отговорност, така че с нашия опит и експертиза, да изведем държавата от трудната ситуация.

Днес декларирам пред всички вас волята си като водач на „Български възход“ в Благоевград, че партията e за нов морал в политиката, за нови икономически решения, с нови за България идеи и с нови хора като движеща сила. 

С това обращение заставам пред Вас, в името на три принципни цели: 
Първо: бърза и качествена промяна в стандарта на живот у нас чрез постигане на функционираща пазарна икономика и чрез увеличаване на потока от инвестиции в България 
Второ: скъсване с политическата партизанщина и обединяване на българската нация около изконните ни идеали и ценности, които са съхранили величието ѝ през хилядолетната ни история. 
Трето: въвеждане на правила и институции, насочени към премахване на корупцията, която се е превърнала в главен враг на България, обричайки народа ни на бедност и отблъсквайки необходимия чужди капитал. 

Горещо желая да мотивирам за участие в изборите и онези от вас, които днес заявяват, че няма да гласуват, или че ще гласуват, но водени не от нов стимул за промяна, а от стереотип и даже страх от миналото. Това мое желание не е самоцел, а израз на дълбокото ми убеждение, че по-доброто бъдеще на България след 2-ри октомври зависи от масовото ви участие на изборите.

Във всичко това е дълбокият смисъл на моята обществена роля, както и на партия „Български възход“, която за първи път ще се яви на парламентарни избори. Гласувайки за партия „Български възход“, вие ще сте истинските й създатели, а избраните депутати - изпълнители в Парламента на неговите цели и идеали. 
На избори, приятели. Гласувайте с активно номер 15, за да има България път, спокойствие и бъдеще!!! 

ПРЕДИЗБОРНА ПУБЛИКАЦИЯ. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
 

0 коментара