Областният управител Бисер Михайлов връчи почетния знак на областта за 100-годишния юбилей на Адвокатската колегия

10 октомври 2015 10:54   6738 прочита


Областният управител Бисер Михайлов присъства на тържественото отбелязване по случай 100 Годишнината от създаването на Адвокатска колегия Благоевград, което се състоя в Драматичен театър „Никола Вапцаров“.

Г-н Михайлов поздрави ръководството в лицето на председателя – г-н Ядков и всички членове на Благоевградската адвокатска колегия, за постигнатите резултати, за непрестанния стремеж към подобряване работата на тази така важна институция и за високия професионализъм и отговорност, с които адвокатите практикуват една от най-почитаните, достойни и уважавани професии.

„Всички Вие, прилагайки правото, ежедневно работите за върховенството на закона, за защита правата и свободите на гражданите. Като областен управител високо ценя и разчитам на компетентността, отговорността и професионализма на адвокатите от Адвокатска колегия Благоевград. Вярвам, че и в бъдеще ще работите все така успешно в утвърждаване на държавността и законността, и ще продължавате да браните интересите на гражданите, защото Вашата професия е истинското Ви призвание“ – с тези думи г-н Михайлов се обърна към всички адвокати от Благоевградската адвокатска колегия, като официално им връчи почетния знак на област Благоевград, по случай 100 Годишнината им.

Адвокатска колегия - Благоевград обхваща районите на градовете Благоевград, Сандански, Петрич, Разлог и Гоце Делчев. Към настоящия момент в Благоевградската колегия членуват 391 адвок

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар