Областният съвет на БФС Благоевград изпрати успешен сезон с мощен купон

16 юни 2018 13:46   8201 прочита


С мощен купон ръководството на Областният съвет на БФС Благоевград и съдийската комисия към него изпратиха футболен сезон 2017-2018. Лично председателят на съвета Александър Кабзималски поздрави съдии и делегати за добре свършена работа. Доказателството е категорично, като от 735 мача изиграни на територията на областта в четвъртото ниво на родния футбол само 5 не са завършили. Кабзималски обаче призна, че има остър недостиг на съдии, които да ръководят мачовете от най- ниското ниво на българския футбол.

По този повод и занапред ще бъдат ползвани услугите на рефери навършили 45 години, за което има разрешение от БФС. Две награди бяха раздадени на тържеството. Получиха ги именно такива съдии, които официално се оттеглят от футбола, Александър Андонов и Христо Дуров. Благоевградската легенда в съдийството Георги Кордев пък поздрави младите съдии и им пожела попътен вятър, а минути по- късно откри дансинга с далеч по- ниската ръстово асистент рефер Изабел Баракова.

По идея на Кордев реферите отговориха с Да и Не на въпроса, Имаше ли дузпа срещу Роналдо на мача Испания- Португалия, който вървеше паралелно с банкета? Мнозинството бяха категорични, че нарушение има, с което показаха, че разбират играта. С бурни аплодисменти бе посрещнат най- новия член на елитните главни съдии в Първа лига Георги Иванов, който влезе с квота от столицата. Бившият шеф на съдиите в България професор Васил Жечев също уважи тържеството.

Марти Кирилов


Още за: БФС   сезон   купон   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар