Новата визия на сайта betenemy.com

17 септември 2016 07:41   3329 прочита

В Интернет пространството ще намерите най-различни сайтова, които ще ви дават съвети и насоки за онлайн залаганията. Има един сайт, обаче, който се нарежда в челните места. Сайтът betenemy.com е създаден да ви запознае с големите букмейкъри за България, където може да залагате. Целта е да се опишат дори най-тънките детайли на самите букмейкъри, за да може спокойно и успешно да залагате при тях. Освен всичко, от скоро сайта има и нов дизайн, както и подобрена функционалност, което прави betenemy доста атрактивно място за всеки един любител на спортните залози.

Нов дизайн и подобрена функционалност

От много скоро, сайта на Betenemy разполга с чисто нова визия. Тя му придава много добри черти, като всичко в сайта е добре подредено и позиционирано. Основното меню се намира в най-горната част на страницата и ви дава много лесен и бърз достъп до страницата, която искате да заредите. Друга новост, която от Betenemy дават на своите потребители е така нареченият респонсив дизайн на сайта. Повечето от вас може би знаят какво означава това, но нека отбележим, че респонсив дизайна ви дава, също така подреден и изчистен вид на сайта, както при отварянето му на вашият компютър, така и на вашият мобилен телефон или таблет.

Основното, на което е наблегнато при изработката на новият дизайн на сайта е да се изчистят всички детайли и да се подобри бързината на зареждане на самия сайт и страниците, които съдържа. Определено от Betenemy са постигнали своята цел, понеже тестовете, които направихме, за да проверим бързината на сайта показват именно това – перфектна скорост на зареждане. За целта сме използвали инструмента за тестване на Google. Инструмента от разработчиците на Google – PageSpeed Insights, разкрива страхотни резултати за сайта на Betenemy, като постигнатата скорост на сайта е 100/100, както за настолни компютри, така и за мобилни устройства. Този резултат показва, че са спазени всички правила по създаването на кода, които Google изисква, за да оцени подобаващо сайта. Ето и снимки с резултатите от проверката:

Какво съдържание ви дава betenemy

Освен страхотния изчистен дизайн, който ще намерите в сайта betenemy.com, има и изключително полезна информация, свързана с онлайн букмейкърите и залаганията. Главното меню на сайта включва отделни категории, които разкриват особеностите на големите букмейкърски компании, които предлагат онлайн залози в България. Всеки един потребител има шанса да прочете пълното ревюта за Bet365 от Betenemy. Също така, от Betenemy са разработили и отделни категории за мобилните версии на букмейкърите, както и за функцията кеш-аут, която набра доста голяма популярност в последните години. Betenemy разкрива и какво представляват различните бонуси и оферти, с които компаниите ви изкушават. Екипът на Betenemy явно доста се е постарал, понеже в сайта им ще намерите и напълно безплатно ръководство, с теми за залаганията, както и стратегии, които може да използвате при вашите залози. Арсенала от предложения и опции, които ви предлага сайта betenemy.com не свършва до тук, понеже трябва да отбележим и за раздела с футболни прогнози, където може да прочетете обосновани анализи и прогноза за най-интересните мачове от света на футбола. Както сами се убедихте, в сайта betenemy.com има доста информация, от която може да се възползва всеки един, посетил сайта.

Сайта за ревюта на онлайн букмейкъри и прогнози, betenemy.com, е в онлайн пространството от доста време, но за пръв път е с такъв дизайн, който предлага много добро изживяване в самия сайт. Бързо зареждане на страниците, приятна визия и богата информация – това предлага betenemy.com! За всички посетители на сайта остава да се запознаят с информацията и да попият възможно най-много ползи от нея!


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар