Николай Шушков: Честит празник! Нека духът на Съединението ни обединява и сплотява, само заедно можем да вървим напред към просперитета на България и родния Благоевград!

06 септември 2023 08:39   5369 прочита


Честит празник, уважаеми съграждани!. Честит празник, българи! На 6 септември отбелязваме 138 години от важен исторически акт, обезсмъртил идеала за единство и сплотеност на нацията. 138 години след паметния ден на 1885, в който със завидна политическа зрялост бе постигнато присъединяването на Източна Румелия към Княжество България. 
Честваме Денят на Съединението, поставил началото на една силна България- извоювала правото си да обедини земите си в името на добруването на народа си. 
Нека духът на Съединението ни сплотява и днес в името на бъдещето на децата ни и просперитета на родния Благоевград и България.

Само заедно можем да вървим напред! На този ден да си спомним за великото дело на обединителите на България и се поклоним пред паметта им, защото те ни оставиха един безсмъртен завет: Съединението прави силата!. Желая Ви дързост и смелост при преследване на мечтите! Сплотеност, мъдрост и късмет в семействата Ви. Бъдете здрави! 
Николай Шушков 
кандидат за кмет на Благоевград 

0 коментара