Навсякъде заедно и винаги сред първите! Випуск 2003 на ПМГ "Сергей Корольов" - Благоевград с емоционална среща след 20 години

29 май 2023 12:47   30055 прочита


Вълнуваща и емоционална среща си организираха бившите ученици на ПМГ "Сергей Корольов" в Благоевград, завършили средното си образование в любимото училище през 2003 година. 

Дошли от всички краища на България и Европа, 20 години по-късно, випуск 2003 на ПМГ Благоевград отново се събра под купола на ресторант "Монте Кристо", за да си припомнят бурните ученически години и любови, и да се повеселят както подобава. 

Възпитаниците на елитната гимназия вече са реализирани млади хора, със семейства и деца, но това не им попречи да се забавляват с младежки ентусиазъм до малките часове на нощта. Купонът започна в ресторанта и завърши в пиано бар в центъра на града.

За събитието организаторката беше подготвила стена с надпис “ 20 години випуск 2003“ и за голяма изненада на всички ги върна 20 години назад с клипче, включващо снимки от завършването им. Тя  припомни на най- изявените в коя категория са били номинирани  на Анри наградите- "ПМГ 2003". Класните ръководители също бяха   силно развълнувани  да видят някогашните си ученици, силно променени и пораснали.

В края на вечерта "абитуриентите"  си обещаха да се организират всяка година, както и да създадат клуб на бившите ученици на ПМГ, в който ще подсигуряват средства за различни благотворителни кампании. 

Вяра Костадинова


Още за: ПМГ   Благоевград   години   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара