На сесия: Р. Тасков помля кметския екип заради прословутата скъпоструваща клетка за лъвове, изложи приоритетни проблеми в Благоевград

26 февруари 2021 11:26   10 коментара   9800 прочита


 

Дългогодишният съветник, бивш председател на ОБС Радослав Тасков, който е сред малкото можещи политици в сегашния общински съвет, разкритикува остро намерението на екипа Томов за харчене на половин милион за разширяване на клетката за лъвовете по време на дебатите на днешната сесия на ОБС. " На фона на многото проблеми на гражданите на Благоевград да се харчат едни пари за клетка за лъвове е недопустимо.

Улици имат нужда от ремонт, къщи на хората се пропукват, пари за децата няма, ние ще даваме огромна сума за лъвове. Погледнете парка при американските общежития, едно от най-посещаваните места в Благоевград, малки деца, майки непрекъснато се разхождат там и има реална опасност някое от децата да падне в реката, ами там трябва да се направи нещо, каза Тасков, намеквайки, че в областния център не са решени изключително важни проблеми, че да се занимаваме с лъвове.

Изказването на Тасков провокира възглас от страна на председателя Тодоров, който поздрави съветника с това, че е направил показно изказване, към колегите му, които дори не си четат дневния ред.,наричайки ги слаби ученици .

Към изказването на Тасков се присъедини и съветникът от ГЕРБ Красимир Роячки, които уличи зам. кметът Милев, защитаващ огромната сума за ремонта на клетката, с твърдението, че тя ще бъде за 4 лъва, модерна, европейска. " Защо са ви 4 лъва, при услове, че общината няма пари, ами направете клетка за 1 лъв., кой ви е казал, че Благевград има нужда от 4 лъва, заяви с нескрита ирония Роячки. Около половин час, че и повече продължиха дебатите около прословутата клетка за лъвовете в благовеградския зоопарк 
П. Попов 


Още за: тасков   клетка   лъвове   Още от: Общество

Принтирай статия
10 коментара
26 Февруари 2021 11:40 | гражданин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Ради, чудя се какво правиш още там, ако е вярно това, че общ. съветници не си четът дневният ред, какво очакваш от такива хора...


26 Февруари 2021 11:56 | pitam
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Кой продава нелегално алкохол в петлитрови туби и не плаща акциз?


26 Февруари 2021 12:30 | Jack
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

..нали някакъв индивид щеше да поема разходите по клетката .?? ЩО СТАНА ? Отказа се май май след некоя и друга седмица.. са Томо си хвърля пари за каквото му скимне на болния мозък.. смешници. ТЕГЛЕТЕ ЗАЕМ БЕЕЕЕ, още четири по 5 милиона изтеглете!!


26 Февруари 2021 12:36 | ДЖУМАЛИЯ.
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

а какво стана с. вас. данеби да ги е хванала кинтомания и са чакали този заем за да се разплаща индивида пиянде с наши пари и го бетонират. мамкави корумпирана. на бунт джумалий това е спасението.


26 Февруари 2021 15:29 | корона вирус
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

познайте от три пъти кой ще прави ремонтите.... индивида дето спонсорира изборите....


26 Февруари 2021 15:53 | бивш колега
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Радо защо не станеш кмет бе човек. Като ги гледам всичките смешници, ти още двама трима сте в час, другото е пълнеж


26 Февруари 2021 16:43 | ������� РЕАЛИСТ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ремонтите ще ги правият нинджата и ганджов. за да си върнат похарченото и да заделият за следващите като го изхфърлият полукмета.


26 Февруари 2021 18:36 | роя
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Роячки не може да пише правилно, а взима отношения по непозната тематика за него. Толкова е прост, че не е чудно, че е от ГЕРБ, селяк прост...


26 Февруари 2021 19:08 | някой
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Тасков, куче такова !
Тук някакви евреи питат за теб !
Някой трябва да плаща за зърнени храни където го открадна с онази .
Спи спокойно, те ще те намерят


27 Февруари 2021 09:51 | Коко
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

За какво клетка за лъвове? Ами пратете ги в Камерната Опера, там и без това не влиза никой, нали 1, 600, 000лв щяха да се дават на Камерната Опера - това може и клетка за лъвове да осигури - и може и мнооого драматични опери да има - с хвърляне на лъвовете - като по време на Римската Империя..... На ужким... де. Като за Опера, нали.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар