На релсите край Петрич! Мария избра жестока смърт, хвърлила се под влака от отчаяние

11 август 2020 09:07   6 коментара   16559 прочита


 

66-годишнията Мария Т., която бе прегазена от влак по трасето Ген. Тодоров-Петрич вчера, се е самоубила, установи полицейското разследване. Жената изпаднала в депресия, отчаяна и болна, казват хора, които я познават. Припомняме, че около 16:30 часа вчера бе е получен сигнал за прегазена жена от влак между град Петрич и гара Генерал Тодоров. 

П. Иванов 


Още за: самоубийство   релси   влак   Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
11 Август 2020 09:56 | ...
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Пореден ден в бг


11 Август 2020 10:44 | Жан Виденов
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Как може70 години да работиш да те гърбят като магаре и накрая да взимаш 300 лева, а престой в старчески дом да струва от 700 лева нагоре. Въпроса не е да имаш задължително деца за да те гледат на старини, а държавна политика. Има много възрастни останали сами поради ранна смърт на децата, гурбет в чужбина .Деца който с години отглеждат тежко болни лежащти родители съсипвайки психиката си. А в нормални условия ще може за това да се грижат специалисти. Но уви живеем в една помийна яма наречена България.


11 Август 2020 12:02 | Роди мама
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Не въпроса само да се ожениш и да родиш деца Важното и да има стабилни условия за това. Българската майка е изрод тя не иска такива условия тя реве за пари основно дадат и 5 лева отгоре иде на фризьор и маникюр и до там. Трябва да се изкорени и насаждането, че след като си родила не трябва да работиш и всички да ти поемат грижите и работата пък най висока заплата да взимаш почивки, болнични винаги. Най много данъци плащат несемейните Като гледат да ги оставят без почивка и болничен не им дават. Като 100% зад това стой по една майка, която несемейните носи на гърба си.


11 Август 2020 17:56 | ....
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ку ку...


11 Август 2020 22:46 | СКОРПИОН
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

БОГ ДА Я ПРОСТИ ЖЕНИЦАТА


11 Август 2020 23:19 | ДОДО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ами толкова е жалко... Хората с много тезки болести се опитват да удължат живота си с ден-два, месец, два.... А в България самоубийството се превърна в Национален Спорт. Това е защото нито има обучение на народа за важността да разпознаеш психически болести, депресии, и подобни състояния, нито пък можеш да отидеш да поговориш с някого за това че си депресиран, да те диагностицира и да ти даде професионален съвет. Няма такива самосъзнания... психичните заболявания са оше табу. В нормалните държави има телефонни линии на които да се обадиш ако имаш проблем, има специални групи от спешна помощ които идват на помощ по време на криза. За съжаление, виновно е обществото и неподпомагането от страна на роднини и приятели . За да направи толкова тежка стъпка жената се е чувствала безполезна, и отчаяна, а и е искала да покаже колко много е страдала вътрешно, защото не е лесно било да се реши на такава смърт. Това е много показно, това е протест срещу обществото и ситемата...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар