Мистерия в Петрич! 46-годишна жена изчезна без следа, Интерпол я търси с жълта бюлетина, съпругът й не знае нищо, а десетки пъти е пътувал с нея в чужбина

02 май 2016 20:44   56833 прочита


Македонка Георгиева излязла без да каже къде отива уж за няколко дни и повече не се върнала

Истинска мистерия е изчезването на 46 годишната петричанка Македонка Георгиева, тя бе обявена за безследно изчезнала с жълта бюлетина на Интерпол, видя struma.com. Съпругът и е в Петрич и твърди пред полицията, че не знае нищо. Заминала някъде само за няколко дни и повече не се върнала. Така цяла година. В бюлетина на "безследно изчезналите лица" на Интерпол е посочено, че Македонка е изчезнала от България през май 2015 година.

В града обаче се говори, че Македонка е жива и просто не иска да се прибере, установи проучването ни. Запознати си спомнят, че преди да изчезне Македонка десетки пъти е влизала и излизала в страната ни през ГКПП Кулата, но придружавана от съпруга си. Какво е станало ,защо и къде е тръгнала сама, обаче никой от ченгетата не си спомня.

Близките и я подали за издирване месец след като не се върнала у дома без да съобщят имат ли някакви подозрения за местонахождението й. Знае се, че не се касае за психически болен или объркан човек. Първоначално е обявена за издирване в страната, а след това и чрез Интерпол. Случаят е истинска мистерия .

Няма данни тя да е напускала страната през Кулата, но може и да е излязла през друг граничен пункт, следите и обаче се губят. Освен нея с жълта бюлетина Интерпол издирва и мистериозно изчезналата Зорница, 30 годишната жена която през февруари миналата година излезе да се поразходи край река Луда Мара в Петрич и повече никой не я видя. За нея се говореше, че е паднала в реката, допускаше се, че някой я е отвлякъл, но семейството и не е получавало и до днес обаждане за откуп.

Македонка е изчезнала месеци по рано миналата година. Какво се случва в Петрич? Градските легенди сочат и друго изчезнало мистериозно момиче от петричко село, за което се твърди че било отвлечено, за да проституира. От полицията обаче твърдят, че в случаите няма съмнения за отвличане.

П. Попов

Зорница

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар