Международен ден на младежта в Благоевград събра стотици хора сред природата

12 август 2022 15:27   2758 прочита


С множество спортни инициативи и с йога тренировка на открито премина Международният ден на младежта в Благоевград. От ранни зори днес, спортният празник започна с йога на открито. Инструктор бе Надежда Мишева от Българската спортна федерация по йога, която показа интересни техники за постигане на хармония.  Десетки дами се включиха в сутрешната тренировка, като не липсваше и мъжко присъствие в йога упражненията.

Спортният ден продължи с интересни игри и спортни забавления  за най-малките. Близо 100 деца се включиха в занимателните игри, за които се погрижи Бранимир Митов, директор на ДТ „Проф. Енчо Халачев“. За всички, които участваха в заниманията на открито, Община Благоевград бе подсигурила награди - тениски и шоколади. Участие в игрите взеха и възпитаници от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.

Събитието премина с много емоции, детски усмивки и веселие. Отбелязването на Международния ден на младежта в Благоевград премина под надслов „Спортувай! Това е пътят към успеха!“. Идеята е подрастващите да излязат навън, да се забавляват с приятели и да се откъснат от мобилните устройства. 


Още за: ден   Благоевград   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар