МЦ АФРОДИТА  - победи безплодието

15 януари 2022 11:39   5278 прочита


Да помогнат за решаване  на  демографски проблем, е тяхната кауза – казват от  клиниката!

Mедицински Център Афродита е създаден с главна цел да присъедини София към картата на най-развитите градове в света, в сферата на репродуктивната медицина.  Каузата им вече е факт ! 

За четвърта поредна година, Медицински Център Афродита, е ин витро клиниката с най-голяма успеваемост по процент раждания. Клиниката за четвърта година подред декларира средна успеваемост над 37%  чрез метода ин витро. Скоро се очаква да се обяви и официалната статистика на Център Асистирана Репродукция – държавна институция, която подпомага семействата. Това число е безспорен успех за България. Нещо повече – то се смята за отличен резултат и в световен мащаб.

От Медицинския Център обявиха: "Успеваемостта ни надминава и най-добрите очаквания. Горди сме от този успех, но щастието ни става по-голямо когато знаем,  че сме  помогнали на стотици български семейства. Този резултат ни включва в списъка на най-развитите клиники в света, а за Балканите  се нареждаме в челните места."

Отдел ин витро на Медиински Център Афродита, се смята за  най-добрият в България. Лекари, ембриолози, медицински и административен персонал, всекидневно полагат грижа, за да осигурят индивидуално и лично отношение за всяка двойка. Успехът на ин витро клиниката и лабораторията, зависят  не само  от техническите умения и компетенции на  IVF специалистта или от екипа на лабораторията и нейния ръководител. Много пъти това не е достатъчно. Координация, хармония, загриженост  и информативност за семействата,  са някои от факторите които водят до една успешна процедура.

Техническия напредък и иновациите в медицината, доведоха до нови постижения в други клонове на научката, като: епигенетика, регенеративна медиицица, изолиране и съхранение на стволови клетки, бионженерство, пренатални генетични тестове и изкуствен интелект.

Медицински център Афродита, като лидер на регенеративната медицина в страната,  работи в пряко сътрудничество  с най-големите генетични лаборатории в САЩ, Великобритания, Франция и Италия и се счита за еквивалент на качество в тези сфери.  Клиниката е  многократно  номиниран и награждаван в България и в чужбина.

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар