МБАЛ Благоевград получи дарение - нов респираторен апарат

19 юни 2020 19:01   5929 прочита


Днес МБАЛ Благоевград получи дарение - нов респираторен апарат „Филипс“. Апаратът е закупен със средства от кампания „ЗА ДА НИ ИМА“, организирана от ТВ „Дартс“ и подкрепена от всички местни медии. Респираторът „Филипс“ е последно поколение медицинска апаратура.

Освен стационарно, той може да се използва и мобилно. Батерията му издържа 7 часа в режим на работа. Представителят на фирмата доставчик за България д-р Димитър Симов лично предаде апарата на директора на болницата д-р Огнян Митев и даде кратко разяснение за спецификите и ползите на този модел респиратори.

Д-р Огнян Митев благодари за направеното дарение, като уточни, че болницата за първи път получава респиратор от такъв висок клас. Пълен отчет за изразходваните средства, както и фактурите за закупуването на апаратурата, ще получите утре.

Пълна информация ще бъде качена и на сайта на кампанията: www.zadaniima.com Уважаеми колеги, благодарим Ви за подкрепата, която ни оказахте с разпространяването на кампанията. Огромни благодарности и на всички участвали граждани, фирми и институции. Още веднъж доказахме, че заедно можем всичко.

ЗА ДА НИ ИМА!


Още за: апарат   МБАЛ   дарение   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар