Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€  
   –егистрац舫абравена парола

ћари€ »лиева и Ћюбо  иров с гол€м концерт по повод ѕразника на Ѕлагоевград - 24 май


15 май 2019 09:39   2545 прочитаћари€ »лиева и Ћюбо  иров ще поздрав€т благоевградската публика по повод ѕразника на Ѕлагоевград - 24 май. Ќа площад „ћакедон舓 от 19.30 часа в ден€ на слав€нската писменост и култура- 24 май любимите изпълнители на Ѕългари€ ще представ€т изключителен концерт.

ѕо време на събитието двамата музиканти Ћюбо  иров и ћари€ »лиева ще изпълн€т вдъхнов€ващите си хитове, ще представ€т нови парчета и ще изпе€т специално за Ѕлагоевград старите си хитове. Ќа празничната сцена два от най- слушаните и предпочитани гласа на Ѕългари€ ще изпълн€т и съвместни€т си хит, познат на всички “Alright“.

 онцертът ще бъде част от богатата програма, ко€то е подготвила ќбщина Ѕлагоевград по повод чествани€та за ѕразника на града- 24 май.

¬ ден€ на слав€нската писменост и култура, в ден€ на солунските брат€, жителите и гостите на Ѕлагоевград ще бъдат част от тематични събити€, концерти, шестви€ и ритуали по полагане на венци и цвет€ в памет на светите брат€ и т€хното дело.

ќще за: ћари€ »лиева  публика  празник ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.