Красивите млади майки на Долно Осеново празнуваха Бабинден

22 януари 2019 13:08   8302 прочита


13 млади майки от село Долно Осеново, щастливи от раждането на рожба през 2018 година, празнуваха Бабинден. Младите майки от симитлийското село, със завидна хубост, облечени в прекрасни тоалети, заразяваха с настроението, което имаха на празника.

„Честит празник на всички майки! Бъдете много здрави щастливи и сбъдвайте мечтите си, смятам че вече имате изпълнена поне една и тя е рожбата, която сте родили през миналата година.Раждайте най-красивите деца, каквито се раждат тук в Долно Осеново, за да може селото да продължи да се развива”, каза кметът Апостолов в поздрава си към празнуващите майки и се хвана на веселото хоро, заедно с кмета на Долно Осеново Бисер Сегменов и председателя на ОбС Симитли -Владимир Христов. Празникът бе изпълнен с веселба и забавления, отрупани с гощавки маси и много добро настроение.

Кметът на селото Бисер Сегменов също поздрави празнуващите, като им пожела много веселие и щастливи дни.

В деня, празничен за акушери, лекари, медицински сестри младите майки изказаха трогателно благодаря за грижите и за търпението, понякога и за неразбирането, което проявяват младите родители към тези, на които доверяват здравето на децата си.


Още за: майки   празник   Бабинден   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар