Коледа вече е тук! Усетете удоволствието от празничния шопинг в МОЛ "Азия" в Благоевград

03 декември 2021 13:51   5495 прочита


Магазинът търси момичета за работа, за повече информация на място.

Коледно настроение, коледни стоки с голямо разнообразие и големи отстъпки, отзивчив и усмихнат персонал, това ще откриете в МОЛ"Азия" в Благоевград в дните преди най-чакания празник в годината- Коледа.

Дрехи за малки и големи, обувки, играчки, коледна феерия от елементи за коледната ви украса, буквално ви заслепяват, когато влезете в огромния МОЛ, който се намира на бул. Васил Левски 61 в областния център/срещу ЗИИУ/

Стоките в МОЛ "Азия", разположени на добре подредени тематично щандове, задоволяват и най-капризните клиенти, които тук откриват онова, което търсят- коледни подаръци за близките си, уникални дрехи с коледни мотиви, топли обувки, и дори елегантни дрехи, обувки и аксесоари за новогодишната нощ. МОЛ "Азия" вече е любимото място за шопинг на благоевградчани, заради достъпните цени на изключително интересните и качествени стоки.

Удоволствието да се разхождаш из магазина, в търсене на онова, което ти е нужно, е несравнимо. Коледа наближава! Създайте си малък релакс и посетете МОЛ" Азия", за да се заредите с коледния дух и зарадвате себе си и близките си с уникални подаръци за празника. МОЛ"Азия " Ви очаква с грижа  и пожелания за Весел Декември.

Магазинът търси момичета за работа, за повече информация на място.


Още за: Азия   магазин   Благоевград   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара