Кои са най-предпочитаните онлайн слотове за игра и защо

18 юни 2021 08:25   1159 прочита


Ротативките се оказаха едни от най-предпочитаните, особено когато става дума за онлайн казина. За да печелите реални пари от тях, не е необходимо измислянето на сложни стратегии и задълбочени анализи: просто трябва да направите своя депозит, да определите залога си и системата ще свърши всичко останало. Какво представляват онлайн слот игрите и защо са толкова популярни? Нека видим по-долу!

Какво представляват слот игрите

Наричани още ротативки, поради своите първоначални механични аналози, съвременните онлайн слот игри представляват предимно комплект от 3 или 4 виртуално въртящи се барабана, върху всеки от които има различни символи. След завъртането и спирането им на случаен принцип, те сформират определени комбинации, носещи различни парични награди и бонуси. Всяка слот игра има свои предварително определени комбинации, попадението при които носи различен размер печалба или бонус.

Сред символите, най-голямо значение имат така наричаните Wild (Уайлд) и Scatter (Скатер). Първите обикновено са главните герои от темата на ротативката и попадението на един, два или три уайлда на игралното поле, в комбинация с останалите символи, носи големи печалби. Попадението на два или повече скатера на игралното поле носи със себе си различни бонуси, като определен брой безплатни завъртания например. В този режим, при конкретни случаи, печалбите с бонусите могат да са умножени x2.

Какви видове са достъпни

Съвременните слот игри могат да се класифицират по много разновидности, но най-известните сред тях са:

  • Двата основни вида са тези, които дават чести, но малки печалби и тези, даващи много рядко парични суми и джакпоти, но техните размери са изключително големи. Съответно, подобни видове се делят на такива с ниска и висока волатилност;

  • По броя на своите барабани, те предимно се делят на модели с 3 и 5 барабана;

  • Също, днес много често може да се срещне разделение и по броя на печелившите линии, които в дадени случаи са фиксирани, и с променлив брой при други;

  • От гледна точка на тематиката, виртуалните слот игри са хиляди и техният брой постоянно се увеличава. Най-популярни обаче си остават класическите с плодове.

Въпреки това, начинът за забавление при всеки от видовете е един и същ: определяте своя залог и натискате бутона за завъртане на барабаните. Те спират автоматично на случаен принцип и веднага разбирате, имате ли печалба или не. Съвременните онлайн казина позволяват безплатното забавление с любимата ротативка, дори без регистрация и необходимост от депозити.

Кои са сред най-предпочитаните

В голяма част от случаите, слот игрите с ниска волатилност и голям брой печеливши линии са най-предпочитаните, тъй като играчът може често да изпитва емоцията при печалбата. В подобен случай, за да спечели, той не се нуждае от висок първоначален капитал и не е нужно да чака твърде дълго за да спечели прилична сума пари.


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар