Кметът на Разлог Красимир Герчев и бившия евродепутат Слави Бинев дискутираха бъдещето на Чо Елит

27 януари 2017 10:05   9219 прочита


В присъствието на председателят на клуб по таекуон- до Чо Елит Славчо Рачев, кмета на община Разлог Красимир Герчев и президента на БФ Таекуон- до WTF Слави Бинев обсъдиха различни възможности за подпомагане развитието на този спорт в града.

В кабинета на градоначалника двамата ръководители стигнаха до консенсус по реализиране на идеята, град Разлог да бъде домакин на държавно първенство по таекуон- до или пък турнир от висок ранг, който да даде допълнителен тласък за развитието на спорта в малката община.

Красимир Герчев, като кмет се ангажира да предостави безвъзмездно спортната зала Септември за домакин на надпреварата, както и общината да осигури наградния фонд, медали купи и други предметни награди. От своя страна бившият евродепутат Слави Бинев обеща да осигури на Разлог и в частност клуб Чо Елит едно от домакинствата на държавните първенства по таекуон- до WTF.

След края на разговорите председателят на клуба Славчо Рачев подари на кмета една от отборните купи, които Чо Елит спечели на държавното първенство през 2016 година. Слави Бинев не пропусна да посети и дома на Чо Елит, като остана изумен от условията които предоставя залата, на своите състезатели за тренировъчен процес. “Ето това е зала за пример, с каквато трябва да разполагат голяма част от клубовете в страната.

Поздравления за моя адаш, за това което е направил. Бил съм в много страни, но такава зала не се среща навсякъде. Пожелавам тук да израснат много шампиони, с които да се гордее не само Разлог, но и цяла България” – заяви Бинев.

Бившият състезател не пропусна възможността да направи и една загрявка, като нанесе няколко удара, като по учебник. Междувременно Слави Рачев потвърди за struma.com, че в неделя лети обратно за САЩ и обеща, че ще направи всичко възможно да се върне в България за европейското първенство през април.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар