Кметът М. Чимев и мениджърът на волейболистите в Дупница Л. Найденов нагледаха ремонта на спортната зала

15 септември 2015 13:20   3689 прочита


Кметът на Дупница инж. Методи Чимев и мениджърът на волейболните ни шампиони Людмил Найденов инспектираха ремонта на спортната зала в града. Двамата разгледаха административната част и игралното поле.

Както е известно, първият официален мач на Марек е на 4 ноември срещу руския гранд Белгород в мач от Шампионската лига, но е много възможно да се наложи да играят в Дупница и още на 28 октомври, когато неофициално се коментира, че ще започне първенството. В края на седмицата започва монтирането на специална настилка, която е по всички изисквания и е с цел да съхрани състезателите от контузии.

"Настилката е много важна и на практика е в състояние да съсипе кариерата на всеки един състезател. Не една и две зали в България са с игрища директно върху бетона, а това съсипва особено колената на състезателите. Строителите и днес ни увериха, че на 15 октомври ще можем да влезем да тренираме вече пълноценно", коментира Найденов. "Иначе няма да крия. Получава се много хубаво съоръжение и съм доволен от видяното. Чакаме с нетърпение да приключи всичко и да се завърнем", допълни клубния шеф.

До четвъртък пък е срока за картотекиране на играчите в Шампионска лига. От клуба подготвят вече необходимите документи, които да бъдат внесени в Европейската конфедерация. "Утре трябва да подпишем с един играч от младежкия национален отбор и тогава ще го обявим и картотекираме за Европа", заключи Найденов.


Още за: М. Чимев   ремонт   зала   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар