Километрична траурна процесия: Стотици изпратиха в последния му път ексшефа на Второ ОУ на МВР в Благоевград Любчо Милков

06 януари 2016 16:38   59182 прочита
Ние ще го запомним такъв-щастлив и усмихнат, влюбен в двете си момичета
Ние ще го запомним такъв-щастлив и усмихнат, влюбен в двете си момичета


Ние ще го запомним такъв-щастлив и усмихнат, влюбен в двете си момичета

Гл секретар на МВР Г. Костов, ексдиректорът Хр.Разсолков, директорът Р. Танушев, началници на полицейски управления, приятели и близки си взеха последно сбогом с Любчо Милков

Над 500 души изпратиха в последния му път благоевградчанинът, ексначалник на Второ управление на МВР в областния център, 43-годишният Любчо Милков. Той издъхна снощи внезапно, покосен от инфаркт. Траурната церемония започна в 14 часа и стотиците близки, приятели и колеги на Милков си вземаха един след друг последно сбогом ,окъпани в сълзи. Главният секретар на МВР Георги Костов, бившият директор на ОД на МВР в Благоевград, сега директор на пловдивската полицейска дирекция, Христо Разсолков, директорът Росен Танушев, началници на полицейски управления ,цялата дирекция на МВР в Пиринско изпратиха колегата си. Смъртта му ги шокира. Днес работата на пиринската полицейска дирекция бе буквално парализирана. Шокът не остави равнодушен никой, който познава Любчо Милков. Слънчев, човечен, безкрайно отзивчив и добър в професията си. Добър баща и съпруг. Дългогодишен полицай с успешна кариера.

Любчо Милков бе и наш приятел. Черната новина за смъртта му ни потресе. Познаваме доброто му семейство и обичта, с която той даряваше дъщеричката и съпругата си Виктория, която за часове два пъти изпада в несвяст. Жената припадна и при вестта и над ковчега на съпруга си по време на погребението. Трагедия! Никой не вярва на случилото се, защото Любчо вчера цял ден е бил весел и щастлив сред колегите си ...... Трудно е да се повярва още по -трудно е да се приеме!

Поднасяме искрените си съболезнования на съпругата му Виктория. Бъди силна, заради дъщеря си ,която е плод на любовта ви, и в чиито очи ще виждаш любимия си. На майката на Любчо- кураж и сили да понесе загубата на рожбата си. Поклон пред паметта му.

Силвия Александрова

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар