Катастрофи с пострадали в Благоевградска област

21 юни 2021 11:00   5432 прочита


На 19.06.2021 г. около 20:20 часа на пътя между с. Теплен и с. Беслен, общ. Хаджидимово, неправоспособен 14-годишен водач на мотоциклет „Сузуки“, който не е регистриран по надлежния ред, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се сблъсква с движещ се по нея лек автомобил „Опел Антара“. С контузия на десен крак и подкожен хематом на главата е пострадал 14-годишният младеж, който е транспортиран за лечение в гр. София, без опасност за живота. По време на движението той е бил без предпазна каска. 

На 19.06.2021 г. около 12:50 часа между гр. Петрич и с. Ръждак е станало ПТП, при което лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 51-годишен водач от с. Марикостиново е навлязъл в лентата за насрещно движение  и се блъснал в лек автомобил „Нисан“.

В резултат от удара, лекият автомобил „Нисан“ е излязъл в дясно от пътя и е блъснал странично, паркиран товарен автомобил „Форд“. При инцидента са пострадали 48-годишна пътничка в лекия автомобил „Нисан“, която е получила болки в гърдите и 46-годишна пътничка от лекия автомобил „Фолксваген“, която е с фрактура на ребро и наранявания на гърдите. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 19.06.2021 г. около 16:50 часа на пътя между с. Раздол, общ. Струмяни и местността Студена вода, лек автомобил „Тойота Рав 4“ с 67-годишен водач от гр. Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 32-годишен водач.

С подкожен хематом на главата е пострадала 68-годишна жена пътуваща в лекия автомобил „Тойота“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.


Още за: пострадали   ПТП   пиринско   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар