Жп спирката в село Марикостиново светна

20 октомври 2016 15:09   5625 прочита


Новата жп спирка в село Марикостиново от няколко дни вече е с осветление, което зарадва местните жители и гости ползващи жп транспорта. Близо два месеца, след като тази спирка бе официално открита се оказало, че заради нехайство от страна на Национална компания “Железопътна инфраструктура”, която стопанисва спирката няма осветление. При направена проверка се оказало, че има повреда, която преди дни бе отстранена от служители на общината.

Осветлението обаче е само в района на перона и паркинга, останалата част от пътя до селото е неосветена и тъмна, което отново затруднява пътуващите.

Кмета на селото Гергана Тодорова е сигнализирала в община Петрич за проблема, защото има стълбове, но няма крушки и ток. От общинска администрация-Петрич са поели ангажимента в най- скоро време да поставят уличното осветление, с което се надяваме вече да няма проблеми с тази спирка.

Припомняме ви, че имаше проблем и с модерната платформа за хора с увреждания, която вече може да се ползва с предварителна заявка по телефона.

Ани Георгиева

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар