Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете  
   –егистрац舫абравена парола

∆ителка на  юстендил разплака всички във "‘ермата"


10 септември 2018 09:29   9849 прочитаћилена е на 43 години, от  юстендил и по професи€ е лесовъд. »звестна сред близките си като „√орск舓, днес т€ работи във фирма с 30 мъже и е убедена, че вс€ка жена може едновременно да се развива в типично мъжка професи€ и да бъде истинска жена. ”мее да ръководи и по нейните думи, мъжете ѝ козируват. ≈динствени€т, който може да € постав€ на м€стото ѝ е собствени€т ѝ съпруг - —ветослав. «атова и след като се прибере у дома ћилена се превръща във всеотдайна домакин€, отдадена на семейството си и двете си деца.

»стински родолюбец, т€ е твърдо решена да успее в Ѕългари€. ”частието си във „‘ермата“ посвещава на свой близък, който наскоро е починал. ќсвен на способностите си в кухн€та и типично мъжките дейности като цепене и р€зане, ћилена ще разчита и на късмета, за да стигне до първото м€сто в шоуто, но междувременно разплака още с видео визитката си, когато изпадна в плач заради смъртта на свой близък. ћилена разбрала за неговата смърт буквално часове преди заснемането на визитка и не могла да скрие сълзите си.

≈моционалното представ€не на участничката веднага ѝ донесе късмет, а жителите на  юстендил вече се над€ват, че първата жена, победител във "‘ермата" ще бъде от техни€ град.

—. ѕетров

ќще за: жителка  ‘ермата  близки  фирма ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.