Жители и гости на Благоевград се включиха в „Зимно предизвикателство“ в местността „Бодрост“

12 февруари 2017 09:13   7091 прочита


С много настроение, музика и игри беше съпроводен зимният празник, който се проведе днес, в местността „Бодрост“ над Благоевград. В „Зимно предизвикателство 2017“ се включиха стотици малки и големи жители и гости на областния център на Пиринско.

Деца, родители, баби и дядовци се насладиха на снежните забавления и показаха, че за доброто настроение няма възраст. Участие в забавните игри взеха и децата от Дом за деца лишени от родителски грижи “Свети Николай Мирликийски”, чиито ден беше изпълнен с много емоции. Организаторите от Община Благоевград и Българска асоциация „Спорт за учащи“ бяха осигурили и много награди за победителите в игрите от „Зимно предизвикателство“. Партньори на събитието бяха ски- център „Картала“, магазин "Лидл“- Благоевград и НП „Рила“.

Сред зимните предизвикателства имаше спускане с шейни, изработване на снежни фигури, дърпане с въже и много други. На финала на събитието, победителите си направиха обща снимка за спомен. Инициативата „Зимно предизвикателство 2017“ е част от Спортния календар на Община Благоевград.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар