Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете  
   –егистрац舫абравена парола

»нтензивен трафик на √ ѕѕ  улата! Ќа границата със —еверна ћакедони€ пускат само празни “»–-ове!


21 септември 2019 12:10   5677 прочита“радиционно през уикендите, както и когато има повече почивни дни, така и днес, на границата с –епублика √ърци€ на √ ѕѕ  улата трафикът е интензивен на изход за товарни и леки автомобили. –абот€т всички гишета, за да може преминаването да става възможно най-бързо, благодарение на което към момента н€ма тапи и образували се колони от чакащи.

Ќа границата с –епублика —еверна ћакедони€ на √ ѕѕ √юешево, √ ѕѕ «латарево и √ ѕѕ —танке Ћисичково на изход се пропускат само празни товарни автомобили поради проблем в работата на ћитническата јгенци€ от македонска страна. ќт √лавна дирекци€ "√ранична полици€" препоръчват на пълните товарни автомобили да използват алтернативни маршрути и напомн€т, че в периода от 09.09.2019г. до 14.10.2019г. във връзка с извършване на ремонтно строителни дейности на √ ѕѕ «латарево движението през гранични€ пункт ще бъде затруднено. ≈то какво е положението и по другите гранични пунктове:

Ќа границата с –епублика “урци€ на √ ѕѕ  апитан јндреево и √ ѕѕ Ћесово трафикът е изключително интензивен на изход за товарни автомобили. ¬ъв връзка с ремонтни дейности на съпределните гранични пунктове се извършва бавна обработка на преминаващите от страна на турските гранични власти.

Ќа границата с –умъни€ на √ ѕѕ ƒунав мост-–усе трафикът е интензивен на изход за леки автомобили. Ќа √ ѕѕ ƒунав мост-¬идин трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

Ќа границата с –епублика —ърби€ трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

√. √еоргиев

ќще за: трафик  √ ѕѕ   улата  граница ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.