Инциденти на пътя в Пиринско, кола се заби в циментов парапет, 2-ма мотористи ранени и още

21 август 2019 10:55   9765 прочита
Сн. Асоциативна
Сн. Асоциативна


Сн. Асоциативна

На 20.08.2019 г. около 17:15 ч., 18-годишен младеж от с. Огняново, общ. Гърмен, управлявайки с несъобразена скорост лек автомобил Фолксваген Голф в с. Садово, на десен завой губи контрол над автомобила, излиза вляво от платното за движение и се блъска в циментово-бетонен парапет. Пострадало е возещо се на задна лява седалка момиче – с натъртвания на гръдния кош и гърба, без опасност за живота. Пробата за употреба на алкохол на водача на автомобила е отрицателна.

Около 11:00 ч. на същата дата, на ул. „Цар Борис III“ в Петрич, в посока изхода на града, 64-годишен мъж от Сандански, управлявайки лек автомобил Опел Астра, от лявата лента предприема десен завой, без да пропусне движещия се зад него мотоциклет Кимко Агилити 125, при което последният се удря в заден десен калник на автомобила. Пострадал е водачът на мотоциклета – с фрактура на дясна ръка, без опасност за живота. Пробите за наличие на алкохол в кръвта и на двамата водачи са отрицателни.

Около 18:00 ч. 23-годишен младеж от Сандански, поради отвличане на вниманието, губи контрол над управлявания от него по ул. „Одрин“ мотоциклет Хонда СХ150“ и пада на платното за движение. След медицински преглед е установено, че мотоциклетистът е получил порезна рана на лявата ръка и охлузни рани по тялото. Пробата за алкохол в кръвта му е отрицателна.

Бързо полицейско производство е започнато срещу 28-годишен мъж от с. Микрево, общ. Струмяни, за това, че на 20. 08. 2019 г. е управлявал лек автомобил Мерцедес С с отнето му по административен ред СУМПС.

П. Попов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар