Гоцеделчевският депутат К. Добрев на съд заради псувни към Ев. Белий

25 ноември 2020 10:44   3889 прочита


Кирил Добрев ще отговаря пред съда за обида към съпартиец, нанесена публично, като с унизителното си поведение е засегнал честта и достойнството на другаря си. Крушението на Кирил Добрев, изгубилият в състезанието за председател на БСП, стигна до низините на подсъдимата скамейка. Арогантността на неуспелия кандидат го превърна в подсъдим за извършване на престъпление.

На Добрев Софийският районен съд е разпоредил да се яви като подсъдим на дело, насрочено за 9 декември.

Депутатът от Гоце Делчев ще отговаря пред съда за обида към съпартиец, нанесена публично, като с унизителното си поведение е засегнал честта и достойнството на другаря си.

Съдът е взел предвид думите, изречени от Добрев към Евгений Белий: „Ще ти е@а п*тк*а ма*нa”.

Става дума за скандалната сцена, разиграла се в края на юни в коридора на третия етаж на партийната централа на социалистическата партия на „Позитано“ 20, в която един от основните претенденти тогава за председателския пост в БСП - Кирил Добрев скочи на бой срещу Белий - един от организаторите на партията, псувайки и заплашвайки го.

Всичко това бе записано от охранителните камери, а видеото с екшъна бе разпространено в интернет, предаде Epicenter.bg. Белий подаде жалба, а сега Добрев ще отговаря в съда за срамното си поведение.

Падението на бившия зам.-председател на БСП бе осъдено от редовите социалисти, предстои да се произнесат и магистратите.


Още за: Кирил Добрев   псувни   съд   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар