Глутница кучета нападна 9-годишно дете в Дупница  

01 март 2021 08:21   8 коментара   5747 прочита


 Глутница от бездомни кучета нападна 9-годишно дете в Дупница. Само намесата на един съсед предотвратила трагедията. 

Майката на 9-годишната Ирена каза, че детето не е спало през нощта от болки. Физически и психически не е добре, отбеляза тя. "Вчера тръгнала до хранителния магазин зад блока и на връщане 4-5 кучета я нападат. Излиза един човек, който я е спасил. Краката й са нахапани целите. Извикахме бърза помощ, откараха я в Спешното и й промиха раните", обясни още майката в телевизионно интервю. 

Предстои днес личният лекар на детето да му сложи ваксина срещу бяс. "Кучетата в квартала нападат постоянно хора и коли", твърди тя. 

Майката се е обърнала към полицията и общината. Обяснила на дежурния в община Дупница каква е ситуацията и дежурният полицай също се е обадил. 
Само преди няколко дни друга жена също пострада след нападение от бездомните кучета. Спаска Китова обясни, че се оправя и раните й зарастват, но уплахът все още е голям. Жалбите и в общината все още нямат отговор. 

От община Дупница обясниха, че ще направят проверка по случая. В момента в общината не функционера приют за кучета, той ще отвори след 15 март. blitz bg


Още от: Общество

Принтирай статия
8 коментара
01 Март 2021 08:58 | Ужас
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Къде сте бе защитници на тия псета, когато ни хапят децата ви няма никакви. Като ги защитавате толкова, вземете си ги вкъщи, ако не, да ги приспят и толкова. Кучетата по-важни от децата . НЕ ВИ Е СРАМ. Ако ли не съберете средства и ги гледайте някъде далеч от децата ни.


01 Март 2021 09:24 | �� ���� ВЪЗМУТЕН
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ние ги ловим, а те ги пускат!


01 Март 2021 11:05 | !!!
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Престанете да насъсквате хората срещу кучетата, журналя от, Струма'": кучетата беса паднали от небето, а са изхвърлени от двукраки живи умрели! Кучетата не нападат, ако не са предизвикани : има злобни старчоци и злобни дечурлига, ще се изявят и тук и пред мен, и след мен и им пожелавам като гладни бездомници да се завлачат, за да видят как им е на бездомните животни, които са изхвърлени от такива като тях подобия!!!


01 Март 2021 11:10 | До ужас
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Тук сме, бе, взимаме, а ти какво направи добро за някой, бе нещастник ?! НИЩО, освен, че грозиш и мърсиш земята!!!


01 Март 2021 11:19 | До горния дебил
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Да ядеш на бездомните кучета изпражненията.


01 Март 2021 11:50 | До!!!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Никой не насъсква хората, когато едно такова куче разкъса някой твой близък, друга песен ще запишеш. Да и то душица носи, ама децата и това момиченце с какво са виновни. Сега са в период на разгонване и когато се съберат 10-на и теб ще те е страх да минеш покрай тях.


01 Март 2021 16:39 | Възмутен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Едно време ловците ги избиваха сега защитниците пищят като ущипана невеста но при тези и други подобни случай..... Мълчание, до кога бе защитници


01 Март 2021 18:00 | Всичко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

В тая държава е сбъркано. Съд до дупка за общините, ако трябва и в Страсбург. Иначе на защитниците на кучетата не им пука за хората, те ще си защитават правото на кучетата да ви нападат. Даже има наглеци от коментиращите, които намекват, че нападнатите били злобнички. Скоро ме нападна куче, без да е провокирано, просто защото минавам, добре че имаше хора. Защитавайте се, кучкарниците са бизнес и те имат интерес да има глутници. Децата в България никога не са били приоритет.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар