Глобал Петролиум сървисис в Разлог пак го загази, съдия изпълнител им пусна голям имот на търг

04 ноември 2019 10:43   7613 прочита


Глобал Петролиум сървисис в Разлог го загази. Частен съдебен изпълнител пусна техни имоти на търг за 1 838 959.30 лв. Имотът е 28248 кв. м, като на него има разделени складови бази, сграда за енергопроизводство и други.

Както Struma.com писа през юли, фирмата бе част от операция на служителите на Областна дирекция на МВР - Благоевград и Кюстендил, съвместно с представители на Агенция „Митници“.

В хода на проверката в петролна база в Разлог, която е с отнет лиценз, бе открито голямо количество от веществото „антикор“. Тогава, бе установено, че натоварена автоцистерна напуска границите на базата. Веднага са предприети действия за спирането на цистерната.

От водача, който е гръцки гражданин на 39 години, били изискани и предоставени придружаващи товарни документи, като от прегледа има става ясно, че цистерната превозва около 30 хиляди литра течност „антикор“.

Шофьорът и още две лица, сред които търговският директор на дружеството Атанас П, бяха задържани в полицейския арест за срок от 24 часа.

К. Тодоров


Още за: имоти   търг   служители   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар