Гардът на Галеви -Каплата остава в ареста! Прокуратурата го задържа 

27 август 2020 16:00   2 коментара   9338 прочита


 

В. Капланов -Каплата, който бе задържан вчера във връзка с образувано досъдебно производство остава в ареста с прокурорско постановление за 72 часа, съощиха от държавното обвинение. Той ще е зад решетките за неправилно съхранение на боеприпаси и оръжие, открити при обиск в дома му. Каплата бе последният, с когото се е видял безследно изчезналия Янек Миланов от Дупница.

Каплата ревнувл жена си от Янек, с когото тя някога имала връзка и според мълвата в Дупница, това било в основата на отдавна тлееща вражда между Янек и гарда на братята Галеви Каплата. Братът на Янек, Марио се срещна с главния прокуро Иван Гешев завчера и ден по късно Каплата бе задържан в заведение за хранене.

Говори се, че гардът ще бъде подложен на детектор на лъжата, за удостоверяване истинността на думите му за Янек, а именно, че си поговорили и той го оставил пред блока. И днес няма никакви новини около издирвания Янек Миланов 
П. Попов 

2 коментара
27 Август 2020 18:49 | Бобъра
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Този лъже закопалгое в гората


28 Август 2020 01:25 | Гражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Гешев е позор като има отвличане това е човек требва да деисва веднага сега замазва положението че работи резултати в мача се гонят до 90 та минута след това е късно ?????
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар